Trampled by a horse - En upplevelse rikare!

Igår på ridningen skulle vi ha en mysig liten ridtur ute i skogen. Jag fick en fjording som jag hörde (och redan anat) att han älskar att rida ute, så mycket att han bockar lite gann... Sagt och gjort! Han bockar, jag åker av framför hans hovar.

När jag inser att
jag ligger på marken och inte sitter på hästen ser jag hovar överallt runt om mig. Hästen springer över mig men sista hoven träffade min fot. Så idag var det kryckor som gällde - fast inget är brutet :)

Det var kanske inte en jättetrevlig upplevelse, men ganska lärorik på ett sätt. Stort tack till bästa Ellen som tog tillbasrösten för att kalla på uppmärksamhet om min avfalling (;

Bild; Okänd.

Estocolmo!

Idag, som ni kanske kan gissa, har jag varit i Stockholm. Det var en liten resa med klassen och den var järrmysigt! Jag trodde aldrig att det skulle vara så skönt att komma bort, om så bara för en dag. Fick till och med mig en gratis mild yogurt hem, SCORE!!

Låttips for today: Madonna - Music

Om fyra veckor får vi hem denna lilla bomullstuss! <3




Detta är våran lilla valpis, som kommer om ca 4 veckor till oss! Senaste gången jag såg honom hade han lärt sig att bitas hårt (;


Låt för dagen: Cash in my pocket - Wiley

RSS 2.0